Copilul din mine.

E doar o zi obisnuita de septembrie, in care toamna isi face incet,incet aparitia cu vantul care iti mangaie trupul, piela ta fina arsa de soare care cu razele lui slabe inca iti lumineaza chipul tau pierdut prin gandurile si probleme care le ai.

Scriu aceste randuri pentru ca am retrait acele emotii de cand eram copil si cand ii cantam mamei de ziua ei/sau la gradinita o melodie.Sunt convins ca si voi ati facut la fel.

Veneam spre casa , azi dimineata , cand o fetita de 3-4 anisori ii canta bunicii ei melodia "De ziua ta mamico!" .Auzind versurile mi s'a facut pielea ca de gaina si o lacrima mi'a mangaiat subtil obrazul.

Sunt momente care te bucura cand iti aduci aminte de ele si de care iti este dor.La varsta aceea mai mult ca sigur nu cunosteai semnificatia acelei melodii; acum probabil ti'ai mai dori sa ii spui fiintei care te'a nascut/crescut cat de mult o iubesti. Nu e greu. Cheam'o langa tine la calculator si pune sa cante melodia sau da tare sa rasune in toata casa clipele copilariei tale.


 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Copyright © eNdieN